10 златни правила на отслабването

Всички искаме да отслабнем, нали така?  Стройната фигура е наистина от голямо значение, но несъмнено е трудно постижима с всички изкушаващи храни, които ни заобикалят.
Ние от Отслабване.org подготвихме 10 правила за отслабването, които ще ви помогнат да се поддържате във форма, без да е необходимо да се лишавате от храна. Ако пък искате да получите още интересни съвети за отслабването, то тогава английският уебсайт weight-loss.tips.
Първото правило е, че не бива да се храним тогава, когато не сме гладни. Много хора често правят тази грешка и си хапват, защото изпитват умствен, а не физически глад. Избягвайте храненията, когато не са ви необходими, за да отслабнете.
Правило номер две е наистина много важно за отслабването. Трябва да знаем кога да спрем с яденето. Всъщност това означава, че трябва да преустановим веднага, щом се почувстваме сити. В никакъв случай не бива да преяждаме.
Трето правило – не си мислете, че сте длъжни да изядете цялата порция, която е в чинията ви. Все пак стомахът ви не е разтегателен, така че хапнете толкова, колкото смятате за необходимо.

Otslabvane zdravoslovni hrani
Четвъртото златно правило за отслабването е да отвикнете да си похапвате пред телевизора. Със сигурност това е вреден навик, който всички имаме, но той със сигурност не помага на стройната ни фигура.
Правило номер пет може и да не ви се понрави, но е важно за отслабването. Опитайте се да намалите приемът на хляб. Той е калоричен и би било най-добре да го заместим с пълнозърнест или изобщо да се ограничим от хляб поне за известно време.
Шестото златно правило за бързо отслабване е известно на всички ни – трябва да пием много вода. За съжаление много хора пренебрегват това правило, но то е наистина много важно и то не само за отслабването, а и за здравето ни.
Правило седем – често хората правят грешката да започнат да се хранят неконтролируемо, когато отслабнат. Без съмнение това е много грешен ход, защото ще си върнете загубените килограми невероятно бързо и отслабването ви ще бъде много краткотрайно.
Осмото правило за успешно отслабване гласи, че трябва да се движим. Опитайте се да замените ходенето до работното ви място с градски транспорт и отидете пеша. Движението е ключът към отслабването.

Otslabvane trenirovka
Правило номер девет – забравете за усилените кардио тренировки, ако сте с наднормено тегло. Тичането и всички натоварващи сърцето спортове са противопоказни и не бива да ги практикувате, докато теглото ви не се нормализира.
Десетото златно правило за отслабване е може би най-важното – запомнете, че не бива да се отказвате. Нужна е силна воля и вяра, че ще успеете.
И запомнете, че отслабването не се постига за ден или два. Имайте малко търпение и резултатите ще ви изненадат приятно.