Отслабнете лесно с най-ефективния протеин – казеин

Лятото наближава, а все още се борите с излишните килограми?  Притеснявате се как ще изглеждате на морския бряг и дали банският ви костюм няма да се окаже неподходящ за фигурата Ви?
Много хора се притесняват от натрупаните килограми през зимните месеци, когато храната е по-тежки и в по-големи количества. На помощ идва най-известният протеин за отслабване – мицеларен казеин протеин от Bulk Powders.

casein otslabvane org

 • С какво се различава казеинът от останалите протеини за отслабване?
  На първо място е важно да уточним, че протеинът се усвоява бавно от организма. Тъкмо това е и основната причина за благоприятното действие, което оказва върху фигурата. Мицеларният казеин може да замести едно или дори две хранения за деня, доставяйки на организма необходимата енергия и същевременно борейки се с излишните мазнини.
 • Какво е действието на казеин?
  Протеинът спада към категорията на „Бавните“, но това не означава, че борбата му с наднорменото тегло е такава. Кзаеинът е бавен протеин, защото се разгражда за около 7-8 часа, създавайки усещането за ситост на организма.
 • Необходимо ли е да гладувам, докато приемам казеин?
  Не. Изтощителните диети не са добър съюзник при отслабване. Благоприятното действие на казеина се изразява именно в бавното му освобождаване, както и предоставянето на храна за мускулите. Казеинът от Bulk Powders е изчистен и той НЕ съдържа мазнини и въглехидрати.
 • Защо Micellar Casein от Bulk Powders е толкова популярен?
  В казеина се съдържат полезни аминокиселини, които организмът трудно би могъл да си набави чрез храна. Ето защо те се доставят от казеина.
  Micellar Casein от Bulk Powders идва в абсолютно чиста форма, поради което протеинът е най-предпочитан в борбата с килограмите.
 • Кога да очаквам резултати от Micellar Casein?
  Резултатите от казеина са видими само след седмица. Дневната дозировка е 30 грама и може да се приема самостоятелно или в комбинация с храна.
 • Евтин ли е казеинът?
  Цената на една опаковка от 2,5 килограма е 116 лева. Опаковката от 2,5 килограма е достатъчна за 83 дни. Това означава, че цената за еднократен прием на протеина е 1,39 лв. Имайки предвид, че за тази сума няма как да се нахраните нито със здравословна храна, нито с вредна, цената на протеина е много ниска.

Не отлагайте отслабването! Micellar Casein на Bulk Powders е евтин, бърз и ефективен начин да се справите с излишните килограми без диети. Поръчайте протеин казеин онлайн и се радвайте на стройна и красива фигура!