Телешки протеин с високо съдържание на аминокиселини

Телешкият протеин Bulk Powders има високо съдържание на ВСАА и глутамин. Какво означава това? В спортната нутристика ВСАА се използват от години и могат да се смятат за златен суплемент, тъй като са подробно изучени и могат да разчитат и на години опит и прием от спортуващите. Независимо дали ги приемаме като хранителна добавка ВСАА, така или иначе присъстват в храната ни и са изключително важни за човешкия организъм. С абревиатурата ВСАА се обозначават комбинация от трите верижно разклоненните аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Те са незаменими за човешкия организъм аминокиселини, тъй като не могат да бъдат синтезирани самостоятелно, а единственият начин да си ги набавим е чрез храната. Най-важното, което трябва да се знае за тях е, че участват интензивно в изграждането на мускулната маса, а също така предпазват мускулите, ускоряват мускулния синтез и подобряват мускулната работоспособност като намаляват умората.
Ако искате бързо да натрупате мускулна маса, вариантите са доста, но ако искате да имате добре оформени мускули и релеф и да бъдете здрави и енергични, трябва да заложите на качествени хранителни добавки. На българския пазар се предлагат много и най-различни хранителни добавки, но повечето от тях са произведени в Китай и най-високото съдържание на чист протеин, който могат да имат е 70-80%.

В това отношение телешкият протеин Bulk Powder, който е произведен в Кьолн, Германия няма конкуренция. Единственият от предлаганите протеини на българския пазар със съдържание на чист телешки протеин от магазинвелосипеди в диапазона от 90-97%. Предлага се в овкусен и неовкусен вариант, като цената му е повече от забележителна. За разфасовка от 2,5 кг ще платите само 88 лв като това прави 35 лв на килограм или около 1 лв за доза.
елешки протеин с високо съдържание на аминокиселини
Телешкият протеин, освен ВСАА, съдържа и глутамин, която рядко е достатъчна аминокиселина, защото е най-разпространената в човешкото тяло. Препоръчително е да приемате и хранителни добавки с богато съдържание на протеини не само, ако тренирате интензивно, но и ако искате да регулирате теглото си. Телешкият протеин Bulk Powders е бавен протеин и снабдява тялото ви с необходимите му аминокиселини в продължение на 6-8 часа и ще чувствате ситост по-дълго, което е гарантирана предпоставка за редуциране на теглото. Препоръчителната доза телешки протеин е 30 гр и може да се приема сутрин или вечер поради бавното и продължително освобождаване на аминокиселини. Възможно е да приемате дози и като добавка към междинни хранения, но приетите дози за денонощие не бива да надхвърлят три. Единична доза телешки протеин се разтваря в 200 мл хладка вода и може да се съчетае с източник на бавни въглехидрати, ако предпочитате да го използвате при междинни хранения.

Можете да си набавите телешки протеин Bulk Powders от МагазинВелосипеди.com като разчитате на бърза доставка и коректни отношения,като заплатите най-ниската цена за България и получите възможно нй-качествения продукт предлаган в страната.