Най-добрата цена в Европа за казеинов протеин

Съществуват два вида казеинов протеин- калциев казеин и мицеларен казеин. И двате се произвеждат от мляко, но разликата идва от технологията на производство. Казеинът е най-добрият протеин, който познава човечеството. Най-качественият протеин на прах може да намерите като мицеларен казеин, защото се добива чрез ултрафина филтрация и без добавяне на химически субстанции. На такава технология са заложили и производителите на серията хранителни добавки Bulk Powders като произвеждат най-висококачествените хранителни добавки в Европа на най-изгодните цени. Bulk Powders са превърнали производството на хранителни добавки в изкуство. Подлагат на регулярни проверки суплемнтите си като проследяват целия процес от добиването на млякото до опаковането на крайния продукт. Никакъв компромис с качеството.
казеин протеинът в магазинвелосипеди.com е с марка Bulk Powders и на изключително изгодни цени. Най-важното е, че ще получите чудесна водоразтворимост и отличен аминокиселинен профил. Казеин протеинът е най-бавният протеин познат на медицината и отделя аминокиселини в кръвния поток в продължение на 7-8 часа и е перфектен за прием преди сън. Дори да сте приемали оптимални дози бърз протеин преди и след тренировка, моментът, в който тялото се окаже в покой започват катаболни процеси, които могат да намалят ефекта от положените усилия. Изключително важно е да заложите на качествен протеин с бавно освобождаване, който да приемате вечер. Така няма да губите мускулна маса и ще се чувствате все по-здрави и енергични.

Най-добрият възможен избор е казеин протеин от Магазинвелосипеди по две причини.
Първо, няма по-високо качество на суплемент в България и това е видно от все повече нарастващото търсене на протеини Bulk Powders. Процентното съдържание на чист протеин в казеинов протеин от Магазинвелосипеди е повече от 90%. Не съдържа никакви добавки като соя, ГМО и глутен, като и всякакви ненужни добавки.
Най-добрата цена в Европа за казеинов протеин

Високата технология на извличане е ензимна хидролиза, което е абсолютна гаранция за перфектна водоразтворимост и никаво съдържание на химически субстанции.

Една доза казеин е 30 гр и се разтваря в 200 мл вода. Препоръчителният прием е от един до три пъти на ден. Може да го съчетаете и с източници на бавни въглехидрати, но това зависи от вашите лични предпочитания и цели.

Ценовият диапазон, в който можете да намерите различни опаковки мицеларен казеин Bulk Powders е от 45 до 108 лв според количеството. По-изгодни, разбира се, са по-големите разфасовки, които получавате дори с безплатна доставка за рамките на София. Посетете добрия онлайн магазин за спортни стоки Магазинвелосипеди и се уверете сами.