Масло от вечерна иглика или как можем да се справим с розацеята

Ако имате желание да се запознаете с може би най-богатият източник на линоленова киселина, която е съдържа в майчиното мляко, то можете да продължите да четете. Поради високото си съдържание на този вид незаменими мастни киселини, предлаганото масло от вечерна иглика е ценен продукт на природата, за възстановяване и поддържане на кожата и изобщо за красотата. Предлаганото студено пресовано масло от biofetish.com, дава възможност да се докоснем до възможно най-чистия вид на билката, поради щадящият метод на обработка. Липсата на термично влияние, спомага качествата на вечерната иглика да останат непроменени. Интересното при маслото от вечерна иглика, е близостта на състава му до този на рибеното масло.

Идващо от Перу, знанието за билката и за благотворното и въздействие върху редица заболявания, пристига вече и при нас, като е дошло още в 17-ти век. Използвано преди основно във вид на чайове и тинктури, вече можем да го употребяваме и като масло за външна употреба. Поради комбинацията от GLA, линоленова киселина и антиоксиданти, маслото е много добро средство за хормоналния баланс и за поддържането на здравината на кожата. Витамин Е в него е отговорен за производството на колаген и еластин, които имат възстановителен ефект и действат не само срещу стареенето на кожата, но и при кожни проблеми, като дерматити, екземи и други. Не на последно място предлаганото масло от вечерна иглика спомага справянето с розацеята, тъй като намалява възпалението.

Предлаганото „сензационно откритие“, спомага за регулиране на кръвообращението, като при вътрешна употреба е добре да се знае, че може да понижи кръвното налягане. Много добро средство е за почистване на организма от токсини, както и срещу свободните радикали, което го прави и добра профилактика на рак. За жените е особено ценно, поради благотворното въздействие върху гладката мускулатура на матката и маточните тръби, което го прави добър помощник срещу ПМС и други хормонални проблеми. Вижте повече за предлаганото масло от вечерна иглика и можете да започнете процесите на разкрасяване и оздравяване, ако имате, разбира се такава необходимост. Преценете сами.