Съществуват ли био ферми за spirulina у нас?

Усещате ли спад на енергията си напоследък? Ако не можете да си обясните защо се уморявате по-лесно или защо стресът се покачва с всеки изминал ден, то може би не е зле да обърнете внимание на това как се храните и какъв е общия ви режим на работа и почивка.

Клишетата, свързани със старостта, освен да потискат, друга работа не вършат, което може би вече сте установили. Имайки предвид, че с качествена храна и редовно спортуване, жизнените сили се покачват до такава степен, че дори да сте надхвърлили повечко десетилетия, можете да се чувствате с повече енергия и от някои много млади, живеещи в големия град. С други думи на липсата на добро настроение и енергиен дефицит, един коментар, като “ От възрастта е“, действа услужливо единствено на мързела да се направи каквото и да било. Но, независимо от това вярвате или не на подобни глупости, ако се интересувате от здравословно хранене и по-добрия начин на живот, можете да се запознаете с водораслото spirulina и то отблизо и при това в свеж вид.

Популярното водно растение, съдържащо много цени вещества, като минерали и антиоксиданти, аминокиселини и в голяма степен растителни протеини, е много популярно като силен имуностимулатор и витализатор. Не случайно се използва към всякакви пречистващи диети. Способността му да изчиства организма от тежки метали и да обновява клетките, подпомага и подобряването на кръвната картина и повишаването на доброто настроение. Не случайно, освен с всичките си полезни качества във физиологично отношение, spirulina се слави и като добро средство в борбата с хроничната умора, стреса и дори с депресивните състояния. Съществуват ли био ферми за spirulina у нас?

На страниците на сайта можете да се запознаете с една такава, която предлага свеж продукт, който достига за кратко време на посочен адрес. Поради липсата на всякаква обработка, живата спирулина, предлагана в буркан, е с целия си набор от съставки. За това е добре и да не се подлага на термична обработка, а да се използва към студени ястия и напитки. С мощно въздействие на миниатюрното водорасло, изградено само от една клетка, можем да разберем смисъла на прочутото междузвездно пожелание: “ Нека силата бъде с вас“ и да усетим неговото изпълнение. Заслужава си да опитаме, нали?