Защо е полезно да пием сок от арония?

В тази статия ще засегнем един много важен аспект от нашия живот, който е доста разпространена тема във виртуалното пространство.

Това е хранителните продукти и напитките, които консумираме през деня и на какво наблягаме предимно, когато пазаруваме за нас и цялото семейство.

Наистина е важно как се храним, защото храната ни е основен източник на енергия, а напитките, които пием всеки ден, изключвайки водата, която е задължителен елемент от дневния списък с продукти, са пълни с изкуствени подсладители, консерванти и оцветители, които оказват лошо влияние.

Хубаво е да пием, сокове приготвени от нас, но не всеки има достатъчно време и нужните средства, за да си закупи такъв уред. Разгледайте предложенията на онлайн магазин Ferma-shayen.com. В каталога на сайта има много био зеленчуци и плодове като зелен и червен пипер, син патладжан и други. Интересната част от страниците на виртуалния магазин е графата „Сокове“, в която се предлага сок от арония.

Сок от арония от ферма Шайен

Не пропускайте да посетите Ferma-shayen.com, защото там подробно е описано защо е полезно да пием сок от арония. Този плод има много лечебни свойства, защото съдържа в себе си голямо количество витамини и антиоксиданти. Това растение има наличие на най-много полифенолни биохимични съединения, които се обединяват под наименованието на витамин P. Този витамин допринася и то в доста голяма степен за укрепване на капилярните стени и успешното функциониране на сърдечно-съдовата система, затова и ежедневната консумация на сок от арония в умерени количества спомага за нормализация на високото кръвно налягане.

Това е една малка част от здравните стойности на аронията. Има толкова много ползи за здравето, че трудно биха описани в няколко реда. Затова и тя е обявена за един от най-лечебните плодове. Този сок от арония трябва да се пие всеки ден, но в определени количества – 50мл по три пъти на ден преди хранене. Ако имате въпроси позвънете на 0894663102 и всичко неясно ще ви бъде обяснено от ферма Шайен.