На кого да се доверите за извозване на строителни отпадъци в София?

Със сигурност няма човек на когото не му се е случвало да предприеме ремонтни дейности у дома и след това да се окаже, че има огромни количества строителни отпадъци, които няма как да изхвърли в контейнерите, но не може и да ги задържи у дома.

Какво правим в тези случаи? Избираме фирма за извозване на строителни отпадъци в София, каквато е Bokluk.bg.

Ако изберете да работите с тях, те доставят до дома ви или до място, което вие изберете, контейнер с удобна за вас големина. Може да извършите ремонта на етапи в удобно за вас време. Единственото условие е, след като напълните контейнера да се свържете с тях, за да дойдат да го вземат.

извозване на строителни отпадъци в София

В цената, която заплащате на Bokluk.bg за извозване на строителни отпадъци в София, са включени и такса смет, както и използването на лицензирано сметище. Повечето фирми разполагат с 4-кубикови и 6-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци в София. 4-кубиковите са с вместимост от 100 чувала, пълни с по 25 кг. отпадъци. Това е максималната тежина, която могат да поберат. 6-кубиковите са с товаровместимост 150 чувала от 25 кг. Но от Bokluk.bg Ви предлагат дори и 7-кубиков контейнер, в който да напълните вашия боклук.

Извозването на строителни отпадъци в София никога не е било по-лесно! Ако имате нужда от изхвърляне и извозване на строителни отпадъци в София, не се колебайте да се свържете с Bokluk.bg

Събирането и транспортирането се извършва с многофункционални авто кранове. Използвайки услугите на Bokluk.bg е по-екологично и евтино от варианта, при който предприемате сами това действие, спестявайки своето ценно време и средства.

Свържете се с тях на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222.