Бързи и качествени услуги за химическо чистене на ниска цена

Ако търсите възможност да намалите домакинските си задължения, защото нямате физическата възможност да се справяте и с тях след дългия си работен ден, ние ви предлагаме да се отървете от заниманията с мръсните дрехи и да се възползвате от качествените услуги за химическо чистене на фирма Медия Клийн.

„Медия Клийн” е наследник на доказаната в годините фирма „Медия 96”. В периода 1996 – 2008 г. компанията е най-голямата на Балканите в сферата на химическо чистене с повече от 21 ателиета в страната.

Бързи и качествени услуги за химическо чистене на ниска цена

Компанията от скоро предлага първото по рода си мобилно химическо чистене с онлайн заявка на техния официален уеб сайт Cleaningstation.bg. Мобилно химическо чистене означава, че вие не трябва да направите нищо освен да пуснете заявка си в тяхното виртуално пространство или с обаждане на телефонен номер 0885 269 869. Служител от екипа на Медия Клийн ще дойде до посочения от вас адрес, за да вземе мръсните дрехи, а след това служителите ще се погрижат те да бъдат перфектно почистени, изгладени и освежени. Щом прането ви е готово, вие няма нужда да ходите до ателието, за да си го вземете обратно, защото то отново ще бъде доставено до вашата врата в удобно за вас време в рамките на тридневен срок.

Посетете сайта Cleaningstation.bg и вижте всички цени за съотвените артикули. Най-хубавото е, че няма оскъпяване заради куриерските услуги, зашото взимането от адрес и доставката за абсолютно безплатни. Уверяваме ви, че ще бъдете много приятно изненадани щом видите на какви цени се предлагат всички услуги за химическо чистене от Медия Клийн. Ателиетата „Медия Клийн” са оборудвани с новите и най-добрите машини на водещите европейски производители. Последното поколение машини за химическо чистене налагат нови критерии за качество на услугите и са съобразени с екологичните норми.

Свържете се с тях още сега като посетите виртуалното им пространство само с един клик на Cleaningstation.bg. или позвъните на 0885 269 869.