Криолиполиза на корем – безболезнена терапия за красиви извивки

След бременност и раждане много жени се оплакват, че не могат да се отърват от мазнинките в корема. Дори и при редовен спорт и здравословно хранене този процес на отслабване при някои дами е бавен и труден и дори понякога е много по-сложен. За щастие има много лесен, ефективен и безболезнен начин да се отървете от нежеланите мазнини и той се нарича криолиполиза на корем.

Криолиполиза на корем е безболезнена и неоперативна, апаратна процедура, която цели да ви отърве от натрупалите се в корема излишни мазнини. Чрез локално охлаждане до -10 градуса и вакуум се намалява обема на мастните клетки и те още след първата процедура стават по-малки. Доказано е, че само след една процедура мастните тъкани свиват обема си с до 30%, а това води до трайно намаляване не само на обиколката а корема, но и на теглото като цяло. В резултат ще имате стойно и добре оформено тяло с перфектни извивки и ще може да се радвате на любимите си дрехи и рокли без никакви притеснения.

цени за процедура криолиполиза в София

Криолиполиза на корем е най-разпространената процедура от този вид, като самата криолиполиза може да се прилага и на други части на тялото като бедра, седалище, горната част на гърба, колена, паласки и дори за премахване на двойна брадичка. Препоръчва се кур от няколко терапии, за да се забележи по-сериозен и траен ефект, но дори и само с една процедура може да имате стройно тяло за поне една година и то без да правите тежки физически упражнения, или да се подлагате на строги диети и режими. Разбира се, ако спазвате хранителен режим и тренирате редовно ефектът ще е още по-впечатляващ.

Най-важното когато избирате криолиполиза на корем е процедурата да бъде направена от професионалист. Може да си направите процедурата в студио Angelic Glow, където работят сертифицирани специалисти в областта и имат модерна апаратура.